NieuwsberichtenBekijk het archief

Con Brio pakt de draad weer op...

Con Brio pakt de draad weer op...
 

Eindelijk mogen wij weer een volle repetitie avond zingen. Nadat we eerst lange tijd compleet stil gelegen hebben, mochten we voorzichtig een uurtje repeteren. In gescheiden partijen, allemaal tegelijk ging nog niet. En nu hebben wij al twee avonden met het volledige koor gerepeteerd. Op bescheiden afstand van elkaar. Anderhalve meter lukt niet helemaal en de dirigent heeft zorgzaam gevraagd of iemand daar bezwaar tegen had. Niemand dus, we willen veel te graag!

Dan toch weer een keertje thuis blijven - herfstvakantie. En die afsluiting van de zomer en het  binnenhalen van de herfst hebben we ouderwets op zijn Con Brio's gevierd. Uurtje zingen, dan koffie met vlaai en tenslotte kwamen de flessen bier, wijn en frisdrank op tafel. Blokjes kaas en stukjes worst er bij, tafels aan elkaar schuiven en als een grote familie bij elkaar zitten kletsen, drinken en eten. Normaal repeteren wij tot 10 uur, maar die avond werd het voor veel koorleden wel wat later...

Gelukkig is die herfstvakantie maar kort en kunnen we weer snel aan de slag. Want we werken naar ons komende adventsconcert/kerstconcert toe. En dat komt al erg dichtbij.

Op zondag 12 december brengen wij in de namiddag een sfeervol concert in de kerk van Broekhuizenvorst. De exacte tijd maken wij nog nader bekend. Maar nu al kunnen wij zeggen dat het een mooie uitvoering wordt. Con Brio wordt begeleid door pianiste Vonne Reinders en treedt op samen met het Munttrio uit Tegelen, bestaande uit piano, viool en dwarsfluit. Mis het niet!

Elke donderdagavond is er in het Brouwershuis een inlooprepetitie van Con Brio. We repeteren van 8 tot 10 uur met een kwartiertje pauze. Kom gerust eens luisteren. Meezingen mag ook, dan kunt u optimaal de sfeer proeven. En leden die al langere tijd bij het koor zijn weten het: die sfeer is prima!