Bevrijdingsconcert 5 mei 2007

Op zaterdag 5 mei 2007 om 20.00 uur  bevrijdingsconcert in Wanssum.  

Gemengd koor Wanssum organiseert  5 mei een bevrijdingsconcert in samenwerking met  het Engelse koor  de ”Stuart Singers” uit Minchinhampton, Fanfare Concordia , en de gemengde zangvereniging Con Brio uit Broekhuizen.
Samen met de fanfare zullen de 3 koren de volgende stukken ten gehore brengen:
Adiemus
Conquest of Paradise
We’ll meet again 

Gemengd koor Wanssum, Fanfare Concordia, gemengde zangvereniging Con Brio en de Stuart Singers zullen enkele stukken uit hun repertoire laten horen. De uitvoering zal, vanwege de geweldige akoestiek, plaats vinden in de kerk van Wanssum.

Tijdens dit concert willen wij steun verlenen aan een  bijzonder project van SOS Meerlo-Wanssum.
Zij willen  in Kalundu View, in Zambia een school bouwen en een waterput slaan. Voor de 219 kinderen in Kalundu View is de school natuurlijk onmisbaar, en het drinkwater is van levenbelang voor het hele dorp. Het concert is entreevrij, wij vragen echter wel een vrijwillige bijdrage (na het concert achter in de kerk). Zodoende kunnen we eraan bijdragen dat de kinderen kunnen gaan studeren en dat het dorp schoon water heeft.
 
Na afloop van het concert (± 22.00 uur) bieden wij U een kop koffie aan in de Zandhoek. De avond wordt voortgezet met een gezellig samenzijn en muziek van : ”ALICE’S  RESTAURANT”. Lekker genieten van muziek  zonder “Protocol”. Gewoon luisteren, meezingen , klappen , dansen of  er doorheen kletsen.  Dat is de sfeer waarin Alice’s Restaurant graag muziek maakt, ongedwongen en dicht bij de mensen, de band brengt muziek vanuit een IERS/AMERIKAANSE- FOLK achtergrond. Wij nodigen U hartelijk uit om deze avond aanwezig te zijn en te genieten van heerlijke muziek. Wij wensen U veel plezier en tot ziens bij het concert en na afloop in de Zandhoek.

Met vriendelijke groet:

Gemengd koor Wanssum
Stuart Singers
Gemengde Zangvereniging Con Brio
Fanfare Concordia
Alice’s Restaurant